Blaricumse volksspelen

24 augustus 2022 | 13.30 - 17.00 uur

13.30 uur: op het Oranjeweitje aan de Torenlaan
Traditiegetrouw sluiten de volksspelen de inbreng van de Oranje Vereniging aan de Blaricumse kermis waterrijk af. Hopelijk onder dezelfde mooie weersomstandigheden als in 2019. Deze gezellige en spannende middag is alleen maar mogelijk door de al jarenlange geweldige samenwerking met de onvolprezen Blaricumse Vrijwillige Brandweer.

Nog even dit...

•    Denk bij alle evenementen om uw eigen veiligheid en om die van uw (klein) kinderen. Blijf achter de hekken en op afstand van de paarden.
•    Ook de traditionele kuil met water blijft voor groot en klein een gevaarlijke magneet.
•    Houd u alstublieft uw kinderen achter de hekken van het ‘Oranjeweitje’, zo kunnen de spelen rustig verlopen en gebeuren er geen ongelukken.
De Blaricumse feestweek moet voor iedereen een FEEST zijn.


Tijdens de kermisweek
 geen gebruik van glaswerk
Ook de Oranje Vereniging ontkomt niet aan de steeds scherper wordende regelgeving met betrekking tot veiligheidseisen. Vanaf 2018 zijn wij dan ook genoodzaakt om onderstaande regel in acht te nemen. Bij alle activiteiten van de Oranje Vereniging is het gebruik van glaswerk en metaal (bestek) niet toegestaan. Dat betekent, in tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent te doen, dat het meenemen van drank in glaswerk en metaal bestek niet is toegestaan. Wij zijn verplicht hier op toe te zien. De Oranje Vereniging heeft een bar bij alle locaties waar zij activiteiten organiseert. Hier worden consumpties in plastic bekers geschonken. Tevens zijn er speciaal voor het plastic oranje afvalcontainers aanwezig. Wij vertrouwen op uw medewerking zodat u het mede mogelijk maakt dat wij onze activiteiten probleemloos kunnen blijven verzorgen.
Proost in Plastic

Handicaprace »