Optreden live-band De SPIKES

20 augustus 2022 | 20.00 uur

20.00 uur: bij 'Rust Wat' aan de Schapendrift
De Spikes, de allerleukste band uit België. Zet je alvast schrap voor een reis door de complete muziekcatalogus! Mix de huidige hitlijsten, het rocktijdperk van de jaren ’60 en ’70, de new-wave-achtige jaren ’80, het grunchy tijdperk en de ‘I Love the 90s’ met het kinky disco Saterday-night-fever-gevoel en je krijgt een idee wat ‘de Spikes’ brengen.

OVB_De_Spikes_2022_web.jpg

Het Spikes-repertoire is zo breed dat er zelfs plek is voor Schlagermuziek, het betere Nederlandse en Belgische levenslied en Franse chansons. Hun optreden kan worden omschreven als “… een heel apart gevoel van binnen …” overgoten met een dikke saus leukigheid en bourgondische gezelligheid. En dat ondersteund door een State-of-the-Art lichtshow en een subliem geluid. 

OVB-leden en kinderen t/m 12 jaar hebben GRATIS ENTREE bij het optreden en vuurwerk bij ‘Rust Wat’
Al u lid bent van de Oranje Vereniging heeft u op vertoon van uw lidmaatschapskaart GRATIS entree voor twee personen. Blaricumse kinderen t/m 12 jaar mogen GRATIS genieten van dit spektakel. ’s Morgens vanaf 10.00 uur zijn entreekaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij het ringsteken op het terrein van Stad en Lande Ruiters en ‘s avonds aan de kassa bij ‘Rust Wat’. Entreeprijs voor niet-leden € 12,50 p.p.

 


Tijdens de kermisweek
 geen gebruik van glaswerk
Ook de Oranje Vereniging ontkomt niet aan de steeds scherper wordende regelgeving met betrekking tot veiligheidseisen. Vanaf 2018 zijn wij dan ook genoodzaakt om onderstaande regel in acht te nemen. Bij alle activiteiten van de Oranje Vereniging is het gebruik van glaswerk en metaal (bestek) niet toegestaan. Dat betekent, in tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent te doen, dat het meenemen van drank in glaswerk en metaal bestek niet is toegestaan. Wij zijn verplicht hier op toe te zien. De Oranje Vereniging heeft een bar bij alle locaties waar zij activiteiten organiseert. Hier worden consumpties in plastic bekers geschonken. Tevens zijn er speciaal voor het plastic oranje afvalcontainers aanwezig. Wij vertrouwen op uw medewerking zodat u het mede mogelijk maakt dat wij onze activiteiten probleemloos kunnen blijven verzorgen.
Proost in Plastic

« Het daverende vuurwerk