Het daverende vuurwerk

20 augustus 2022 | 22.00 uur

22.00 uur: bij Restaurant ‘Rust Wat’ aan de Schapendrift

Na het optreden van de spectaculaire live-band De SPIKES zal, als de lucht donker wordt, in Blaricum deze eerste Kermisavond weer hel verlicht worden met mooi siervuurwerk. Als de band zijn laatste nummer heeft gespeeld, gaan de grote lichten op de tribune uit, zodat u in het donker volledig van het vuurwerk kunt genieten. Zorg ervoor dat de spelende kinderen, voordat de lichten uitgaan, weer in uw nabijheid zijn. 

OVB-leden en kinderen t/m 12 jaar hebben GRATIS ENTREE bij het optreden en vuurwerk bij ‘Rust Wat’
Leden van de Oranje Vereniging hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart GRATIS entree voor twee personen. Blaricumse kinderen t/m 12 jaar mogen GRATIS genieten van dit spektakel. Entreeprijs niet-leden € 12,50 p.p. ’s Morgens vanaf 10.00 uur zijn entreekaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij het ringsteken op het ziekenweitje aan de Meentzoom en ‘s avonds aan de kassa bij ‘Rust Wat’.

Wij verzoeken u op de fiets of lopend te komen.
En mocht u met de auto gekomen zijn, dan bent u vaak sneller weg - en zonder kans op krassen op de auto - als u na de stroom wandelaars en fietsers het evenement verlaat.

Het hek bij Rust Wat gaat open om 19.30 uur. Het vuurwerk start om ca. 22.15 uur. U kunt het terrein dan niet meer betreden.

Vuurwerk en het weer...
Bij een extreem lange periode van droogte kan het afsluitende vuurwerk worden afgelast. Een eventuele afgelasting zullen we via deze website en FaceBook kenbaar maken.

 


Tijdens de kermisweek
 geen gebruik van glaswerk
Ook de Oranje Vereniging ontkomt niet aan de steeds scherper wordende regelgeving met betrekking tot veiligheidseisen. Vanaf 2018 zijn wij dan ook genoodzaakt om onderstaande regel in acht te nemen. Bij alle activiteiten van de Oranje Vereniging is het gebruik van glaswerk en metaal (bestek) niet toegestaan. Dat betekent, in tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent te doen, dat het meenemen van drank in glaswerk en metaal bestek niet is toegestaan. Wij zijn verplicht hier op toe te zien. De Oranje Vereniging heeft een bar bij alle locaties waar zij activiteiten organiseert. Hier worden consumpties in plastic bekers geschonken. Tevens zijn er speciaal voor het plastic oranje afvalcontainers aanwezig. Wij vertrouwen op uw medewerking zodat u het mede mogelijk maakt dat wij onze activiteiten probleemloos kunnen blijven verzorgen.
Proost in Plastic