Vossenjacht voor Solexen 2022

21 augustus 2022 | 12.00 uur

De gezelligste kermis van het Gooi is in Blaricum! En na twee jaar van afwezigheid gaat de Blaricumse Kermisweek weer door en wel van zaterdag 20 t/m woensdag 24 augustus 2022.
Dat betekent ook dat de tradionele Vossenjacht voor Solexen op zondagmiddag 21 augustus 2022 weer vanaf 12.00 uur wordt gehouden op het Oranjeweitje aan de Torenlaan. Het thema voor dit jaar is:
‘Straatnamen in Blaricum’.
We hopen wel dat de weergoden ons dit jaar goed gezind zullen zijn zodat het Oranjeweitje lekker vol loopt met publiek. De Vossenjacht wordt gereden door onze mooie omgeving. Onderweg worden er op diverse locaties een aantal opdrachten uitgevoerd waaronder dit jaar meerdere op het ‘Oranjeweitje’. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Download het inschrijfformulier onderaan dit artikel.

De organisatie zal voor een spectaculair eindspel zorgen; een mooi schouwspel voor alle deelnemers en toeschouwers.

Programma Solex Vossenjacht:

11.30 uur - Verzamelen Solexen op het Oranjeweitje
12.00 uur - Start Vossenjacht
15.30 uur - Einde Vossenjacht op het Oranjeweitje
16.00 uur - Eindspel
Aansluitend bekendmaking originaliteitsprijs

Vooraf inschrijven is noodzakelijk!
Lever het inschrijfformulier (ondertekend!!) uiterlijk twéé weken van tevoren in, dus vóór 7 augustus 2022 bij: Marian Post-Bakker, Eerste Molenweg 4, 1261 TD Blaricum.
Voor deelname aan de Vossenjacht kunt u onderaan deze pagina het inschrijfformulier downloaden en ondertekend mailen naar Marian Post: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of vóór 7 augustus 2022 ondertekend inleveren bij: Marian Post-Bakker, Eerste Molenweg 4, 1261 TD Blaricum.

Niet op tijd ingeschreven; geen deelname mogelijk.

De Oranje Vereniging dringt er bij de deelnemers van de Vossenjacht met klem op aan geen alcohol te gebruiken tijdens de toertocht van de Vossenjacht. Denk aan de veiligheid van anderen en aan die van uzelf.