maandag, 25 maart 2024

Live-music op het podium bij de muziektent.

15.30-17.30
Band Topsy Turvy
Topsy Turvy bestaat al vanaf 1994 en laat je swingen van de eerste tot de laatste minuut met een gezonde mix van muziekstijlen die met veel enthousiasme worden gebracht! In een bezetting van tien enthousiaste bandleden, inclusief drie blazers, is er ook echt sprake van entertainment. De twee zangeressen en zanger laten jouw favoriete swingnummers tot leven komen.

Live-music op het podium bij de muziektent.

11.00-11.45
Djembegroep Nakupenda LeBiKa
Nakupenda Lebika bestaat uit een groep van 8 enthousiaste muzikanten uit Eemnes, die als hobby djembé spelen hebben. Zij verzorgen optredens en workshops voor scholen, kinderfeesten en verjaardagen tot 30 personen. De Tanzaniaanse Mwajuma Kitano geeft hen les op de donderdagavond.
Heb je interesse? Inlichtingen: tel: 0622875564.

 _____________________________________________

Burgemeester Barbara de Reijke

12.00-12.05
Op het podium bij de muziektent zal de burgemeester van Blaricum, Barbara de Reijke, een felicitatieboodschap uitspreken.

Op de algemene ledenvergadering van de Oranje Vereniging Blaricum, die op 21 maart 2024 heeft plaatsgevonden in Het Vitus, is een nieuw bestuur gekozen.
Op de foto v.l.n.r. Aimee Bollebakker (secretaris), Frank de Winter (voorzitter), Sven Andriessen (penningmeester) en Demian van Loo (bestuurslid). Niet op de foto: Paula Deppe (bestuurslid).

Afscheid werd genomen van
Mona Deuning (oud-voorzitter) en Paul Kaarsgaren (oud-penningmeester). Zij worden enorm bedankt voor hun jarenlange toewijding en inzet.

Afscheid-oud-bestuur-OVB-2024.jpg