Het is vandaag dinsdag 29 mei 2018, het bliksemt en het komt met bakken uit de hemel, wat kan je als organisatie toch enorm veel geluk hebben met het weer. Het weekend van 25, 26 en 27 mei waren de feestdagen in het kader van het 80-jarig bestaan van de Oranje Vereniging. De uiteenlopende en zeer geslaagde activiteiten werden door de elementen beloond, de zon scheen van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Gerelateerde video

Op de vrijdagmiddag 25 mei 2018 was speciaal voor ouderen in het Vitus Swingo, een vrolijke muzikale bingo. En iedereen mocht mee doen! Aan de hand van Swingo-kaarten lieten de meiden van De Pauwergirls allerlei liedjes de revue passeren.
Foto's: Gerrit Roodhart

View the embedded image gallery online at:
https://ovblaricum.nl/ovb-80-jaar.html#sigProId776736493b

‘De Spikes’ waren in Blaricum met hun mix van de huidige hitlijsten, het rocktijdperk van de jaren ’60 en ’70, de new-wave-achtige jaren ’80, het grunchy tijdperk en de ‘I Love the 90s’ met het kinky disco Saturday-night-fever-gevoel. Het was helemaal top!
Foto's: Yvonne Verburg

View the embedded image gallery online at:
https://ovblaricum.nl/ovb-80-jaar.html#sigProId6d7aed7242

In het Vitus werden op zaterdag 26 mei 2018 leuke activiteiten georganiseerd voor alle Blaricumse kinderen. Poppentheater Stromboli voor de allerkleinsten. Gratis ponyrijden bij het Vitus. Fix Entertainment met Stunt Step Workshop, DJ Workshop en Slijm maken.
Foto's: Gerrit Roodhart

Oranje Vereniging Blaricum en Moeke Spijkstra Wielerclub lieten de geschiedenis herleven en brachten de spectaculaire Wielerronde van Blaricum weer tot leven. Deze wielerronde werd door de Oranje Vereniging Blaricum georganiseerd van 1949 t/m 1958. 
Foto's: Gerrit Roodhart

View the embedded image gallery online at:
https://ovblaricum.nl/ovb-80-jaar.html#sigProId7f09d274fe

Het Vitus verzorgde op de zonnige zondagochtend van 27 mei 2018 een smakelijke brunch met heerlijke luxe belegde broodjes en een krentenbol. Dit alles werd geserveerd met dranken naar keuze: koffie, thee, jus d’orange en melk. Het was tevens een mooie gelegenheid om gezellig na te praten over de zaterdagavondfeest.
Foto's: Gerrit Roodhart

Foto's: Gerrit Roodhart

View the embedded image gallery online at:
https://ovblaricum.nl/ovb-80-jaar.html#sigProId34c64412f9